busy made easy

Naša kompanija

Napravi dobar posao. Zatim pomozi drugima da urade isto.

Osnovali smo Beez sa idejom da mnogim biznisima prenesemo znanje, olaškamo poslovanje i pomognemo im da idu naprijed.

Nakon dvije decenije iskustva u industriji hrane i pića, kompanija koju smo osnovali, ambiciozna Krajina Klas, suočila se se rapidnim rastom. Samim tim, bila nam je potrebna i podrška IT industrije, odnosno moćnog softvera koji će ispratiti i unaprijediti naše poslovanje.

Na taj način, može se reći da smo sami sebi postali prvi klijent. Kako smo tragali za brzim, agilnim i isplativim, odnosno priuštivim digitalnim rešenjem, upustili smo se u kreiranje sopstvene platforme koja će biti i multifunkcionalna i pouzdana. Standardi koje smo postavili ispred sebe nisu zaostajali za globalnim; tako smo okupili veterane i eksperte iz velikih internacionalnih kompanija sa preko 20 godina iskustva u finansijama, IT sektoru, biznisu, konstaltingu i drugim oblastima. Tako je stvoren moćni Beez.

Od tog trenutka, već uspešna Krajina Klas, postaje regionalni lider i uzor mnogim kompanijama. Vođeni idejom da dobre proizvode i principe treba podeliti sa tržištem i unaprediti ga, pomogli smo mnogim poslovnim sistemima da primene „Beez pristup“ koji je u međuvremenu postao i univerzalan, ali i prilagodljiv model za unapređenje svih poslovnih procesa i komunikacija.

Na sopstvenom iskustvu znamo koliko objedinjena i uvremenjena interna komunikacija može da bude važna. Prednosti koje Beez pristup donosi brzo se pretvaraju u uspeh: tačnija i efikasnija kolaboracija donosi bolju egzekuciju, a ona znači pojačanu efektivnost, odnosno produktivnost, i na kraju dana – profit.

Postanite dio Beez tima

out team image

Postanite dio Beez tima

Ako ste motivisani da postanete član tima čija je misija da reorganizuje i redefiniše način na koji kompanije koriste sopstvene IT resurse, pošaljite nam Vaš CV.

Zajedno pravimo promjene koje daju rezultate.

Omogućite svom timu da koristi Beez već danas.

Omogućite svom timu da koristi Beez već danas.

Zato što vrijeme nije novac. Vrijeme je puno novca.